Adakah Terdapat Menyembuhkan Untuk UTI? Ketahui 5 kencing Tract Pemulihan Jangkitan Sekarang

Adakah Terdapat Menyembuhkan Untuk UTI? Ketahui 5 kencing Tract Pemulihan Jangkitan Sekarang

Adakah sebenarnya penawar untuk UTI? Ya! Malah, terdapat banyak perkara yang anda boleh lakukan untuk merawat jangkitan saluran kencing anda di rumah.

Adakah anda tahu bahawa antibiotik akan menjadi tidak berguna kepada kira-kira 1 dalam 4 pesakit? Ini kerana antibiotik tidak bekerja untuk ramai orang. Antibiotik sebenarnya boleh menjejaskan kesihatan pundi kencing anda dalam kajian jangka panjang.

Dalam artikel ini, belajar 5 cara untuk menyembuhkan jangkitan saluran kencing anda secara semulajadi.

5 kencing Tract Pemulihan Jangkitan

Penawar untuk UTI telah wujud selama berabad-abad. Dan ramai yang telah benar-benar terbukti sah dalam kajian baru-baru ini. Walau bagaimanapun, purata rakyat Amerika masih percaya bahawa ubat semula jadi yang dilarang. Pantang larang atau tidak, beberapa ubat semula jadi yang berkesan. Berikut adalah 5 penawar untuk UTI anda mungkin ingin mempertimbangkan.

1. fungsi buah pinggang yang sihat adalah penting untuk melawan virus ini. Anda boleh meningkatkan kesihatan buah pinggang anda dengan meminum jus alfalfa pekat yang telah ditunjukkan untuk membersihkan badan daripada toksin, meningkatkan aliran air kencing dan meningkatkan fungsi buah pinggang.

2. Anda juga mungkin ingin menambah tablet buah kranberi yang juga telah terbukti membantu. Buah kranberi adalah mungkin salah satu buah yang paling berkesan untuk merawat masalah jenis ini. Tablet ini bekerja sangat baik dengan pekat jus alfalfa.

3. Bilberry atau blueberry juga sangat membantu. Ia bertindak sebagai anti-radang untuk menghapuskan dan menghalang penyebaran bakteria E coli yang menyebabkan gejala.

4. Anda juga perlu membuat perjalanan cepat ke kedai runcit untuk hiasan yang menyediakan sistem kencing dengan apiol. Apiol adalah minyak yang tidak menentu yang bertindak sebagai antiseptik. Hiasan ini adalah pasli.

5. Akhir sekali, anda juga perlu tahu apa yang diet dan gaya hidup Tabiat boleh membantu dan menghalang jenis virus. Sebagai contoh, anda perlu minum sekurang-kurangnya 1 cawan air setiap jam anda terjaga. Anda juga perlu makan banyak buah-buahan dan sayur-sayuran. Meningkatkan imuniti anda juga amat penting.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar