Far Infrared Therapy Dengan Amethyst Crystal

Far Infrared Therapy Dengan Amethyst Crystal

Batu permata telah dihormati selama berabad-abad untuk keupayaan penyembuhan. Ada terapi di mana kristal diletakkan pada chakra untuk mengimbangi tenaga. Sesetengah orang merasakan bahawa memakai batu permata tertentu mempunyai kesan perlindungan pada badan. Walaupun begitu, saya telah tidak pernah dilihat bukti didokumenkan kesannya untuk merawat penyakit.

Apa yang menarik perhatian saya baru-baru ini adalah petikan dari Nobuhiro Yoshimizu, MD dalam bukunya, Rawatan 4 bagi Pelarian Perubatan. Dr. Yoshimizu adalah bekas pengarah Hospital Besar Yokohama dan ketua Klinik Taman Nakamachi.

Dia berkata, "Selama bertahun-tahun, kami telah diamalkan dan dikaji terapi inframerah jauh ray, ... terapi batu panas, dan lain-lain Dalam proses itu, kami menemui satu alat perubatan yang dikenali sebagai" Biomat "yang diperakui oleh FDA. Ia menggabungkan thermopower daripada Amethyst untuk meningkatkan secara semulajadi kuasa terapeutik. "

Amethyst adalah batu permata yang digunakan dalam peranti ini. Jadi, saya mencari lebih banyak bukti. Dalam getaran Perubatan, Richard Gerber, MD, berkata, "Amethyst boleh merubah dan menyucikan tenaga daripada yang lebih rendah ke tahap kerohanian yang lebih tinggi .... ia juga dikaitkan dengan tenaga spektrum ultraungu. Para penyelidik telah menemui bahawa cahaya ultraviolet mempunyai sambungan intim kepada proses replikasi sel. "

Hmmm. Apabila saya melihat ini MD menggunakan peranti, saya lihat kedua. Kebanyakannya kerana MD sering jadi ragu-ragu dengan apa-apa yang tidak dalam arus perdana. Jadi apa peranti ini dan apakah yang mempunyai kaitan dengan Hot Terapi batu permata? Dalam penyelidikan lanjut, saya mendapati bahawa Biomat adalah sinergi 3 rawatan yang berbeza:

1. Sinaran Inframerah Jauh (FIR)
2. Ion Negatif
3. Amethyst kuarza

Mari kita meneroka mereka selanjutnya.

Far Infrared Rays ditemui oleh NASA untuk menjadi gelombang cahaya yang paling berfaedah. Antara sifat-sifat itu sedang memperbaiki aliran limfa, meningkatkan peredaran mikro dan meningkatkan bioavailabiliti nutrien dan oksigen. Ini haba menenangkan menembusi jauh ke dalam badan.

Dalam Asas Saintifik dan faedah-faedah terapeutik Terapi FIR, Dr. Kyuo memerhati bahawa FIR boleh memusnahkan sel-sel kanser tanpa merosakkan sel-sel sihat. Dan Dr. Toshiko Yamazaki menyatakan, "gelombang inframerah jauh mempunyai keupayaan untuk mengeluarkan racun, yang berada di teras masalah kesihatan."

Ion-ion negatif adalah tidak berbau, zarah tidak dapat dilihat yang kita sedut dengan banyaknya berhampiran air terjun dan lautan. Mereka adalah molekul dengan elektron tambahan yang boleh membantu mengurangkan alahan, migrain dan masalah sinus. Menurut Pierce Howard, Ph.D. "Ion negatif meningkatkan aliran oksigen ke otak, menyebabkan kecerdasan yang lebih tinggi, mengantuk dan lebih banyak tenaga mental berkurangan."

Amethyst Crystal penyokong pengeluaran hormon, dan menguatkan organ-organ pembersihan, sistem peredaran darah, sistem imun dan metabolisme. Amethyst melegakan sistem saraf dan membantu dalam penghantaran isyarat saraf.

Synergy dicipta apabila Far Infrared Rays melalui Amethyst Crystal. Ia mengubah maklumat penyembuhan ke salah satu dari bentuk tertinggi getaran tubuh manusia boleh menyerap. Penyelidik dan doktor membentangkan kes yang meyakinkan untuk Biomat.

Jika anda ingin salinan percuma buku Dr. Yoshimizu, The Rawatan 4 bagi Pelarian Perubatan, memanggil atau email saya melalui laman web kami. Saya akan menghantar fail pdf keseluruhan buku secara percuma.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar